Yhdistyksen kokous pidetty 1.2.2020 Pasilassa.

Yhdistyksen kokous pidetty eilen toimitiloillamme Pasilassa.
Ohessa tiivistetysti pääkohdat.
  1. Uudessa hallituksessa seuraavat henkilöt:
   Jukka Relander, pj
   Jenni Jokela
   Sami Vieltojärvi
   Toni Kivinen
   Soili Huttunen
   Jussi Mäkelä
   Juha Tammilehto
   Matti Peltola
   Ilja Mäki
   Jarno Sinkkonen

   Varalla
   Paula Linden
   Jani Vaahtera

 • Käytiin läpi alustavat päivämäärät radoittain. Jenni ja Sami laativat mainokset aiheesta jahka päivät lyöty ratayhtiöiden kanssa lopullisesti lukkoon.
 • Jokamiesluokan avauskilpailu yksipäiväisenä ja sunnuntaina 3.5.2020 klo 13. Perusteluina sunnuntai siksi, että kauden alkuun ehtii saamaan muutaman ratapäivän pohjalle ennen avauskilpailua. Kisaan kierroksia 10.
 • Naisten kisa järjestetään kerhokilpailuna ja ajankohdaksi perjantai 24.7.2020. Toukokuu katsottiin liian aikaiseksi ajankohdaksi ja heinäkuussa Alastarolla on ennen kyseistä ajankohtaa ja sen jälkeen paljon pyöräpuolen tapahtumia aina SM-kisaa myöten.
 • Päätöskilpailu taas perinteisesti syyskuussa, lauantaina sprintti ja sunnuntaina pitkä kisa (ainakin 20 kierrosta).
 • Jokamiesluokka täyttää tänä vuonna virallisesti 15 vuotta ja sen kunniaksi hommataan hieman paremmat sarjapalkinnot. Ideoita palkinnoiksi voi laittaa allekirjoittaneelle. Jussi vastaa kisakohtaisista palkinnoista.
 • Juhannuksena olisi alustavasti tarkoitus järjestää puolikas Rataperse, mikäli ympäristölupa sallii. Tällöin radalla voisi tempaukseen osallistuvat ajaa 12 tuntia putkeen klo 21-09. Tällöin tuo koitos ei olisi pois ajoharjoittelulta. Asia selviää jahka lupa-asiat selvitetty.
 • Kokouksessa sivuttiin lyhyesti koulutuspäivää, joka järjestetään Alastarolla. Eli EAK ja siinä vetovastuussa Jukka ja Ari. Ajankohtana heinäkuun arkipäivä.
 • Moottoripyöräilyn Tuki Ry täyttää ensi vuonna 20 vuotta, joten juhlavuotta ryhdytään suunnittelemaan jo nyt. Ideoita ja ehdotuksia voi laittaa tulemaan.

  Kuvituskuvassa Tomi ja Jan Lindqvist iloisina ajamansa ensimmäisen Rataperseen jälkeen. Janilla on merkkivuosi tänä vuonna, hän täyttää 90 vuotta ja ollut jo yli 100 vuotta menossa mukana muun muassa Päitsillä ja B-illoissa. Nykyisin kuulemma museoituna jossain Tuusulan suunnalla.

  Hyvää alkanutta helmikuuta ja tulevaa ajokautta.