Järkkärit/lippumiehet

Järkkäri/ lippumies

järkkäri valvoo ajojen sujumista ja tarvittaessa antaa ajovuorossa oleville sekä muille järkkäreille merkkejä ja ohjeita lippuja käyttäen. Järkkäriksi ilmoittautuva sitoutuu toimimaan tehtävässä kahden tunnin ajan päivässä ja saa vastineeksi ajaa muun osan päivää maksutta.

Tervetulleita ovat niin vanhat ja tutut kuin uudet innokkaat. Hommaan annetaan perehdytys paikan päällä, eli kokemuksen puutteesta ei kannata arkailla. Aiemmista vuosista poiketen järkkäriksi ilmoittaudutaan mp-tuen kaupassa samaan tapaan kuin liput ostetaan.

Botnian järkkärivuorot tulevat varattaviksi lauantaina 25.3., kesän tulevien ratapäivien vuorot samaan aikaan kuin liput tulevat myyntiin. Jos olet kiinnostunut auttelemaan ratapäivien, kerhokisojen ym. parissa enemmänkin, pistä postia Jussille info@mp-tuki.fi

Jos ilmoittaudut järkkäriksi etkä ilmesty paikalle ilman pätevää syytä (olet kuollut, tai siihen rinnastettavissa tilassa) pääset mustalle listalle etkä aja mp-tuen tapahtumissa edes rahalla seuraavaan 24 kuukauteen.

Esteen sattuessa toimita lääkärintodistus tai järjestä itsellesi korvaaja. Muutoksista tulee ilmoittaa AINA info@mp-tuki.fi

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.